Over mij

Mijn naam is Yvonne Lammeretz en ben natuurgeneeskundig therapeut en psycholoog. De opleidingen hiervoor heb ik afgerond aan Instituut E.E.N.®,

Universiteit Utrecht en Universiteit Tilburg.

 

In mijn loopbaan heb ik als manager, coach en psycholoog mensen begeleid

met werkgerelateerde klachten, zoals stress, burn-out, faalangst en

leiderschapskwaliteiten.

 

Daarbij ondersteun ik nu mensen die vastlopen door omstandigheden of met zichzelf in de knoop zitten. Zoals problemen in relaties, gepest worden, depressie, en mensen die last hebben van traumatische ervaringen.

 

Ook behandel ik mensen met psychosomatische en chronische klachten, zoals slaapgebrek, hoofdpijn, maag en darmklachten, hoge bloeddruk, chronische pijn, verminderde weerstand en hormonale onbalans.

 

Lichamelijke en geestelijke klachten worden vaak veroorzaakt door negatieve denkpatronen, onverwerkte emoties en onderdrukte gevoelens. Door de behandelingen van natuurgeneeskunde te combineren met psychologie kan ik me veel meer richten op de bron van de klachten. Hierdoor heb ik meer invalshoeken tot mijn beschikking om mensen te behandelen en te ondersteunen. Bovendien kan ik met deze werkwijze meer tijd en persoonlijke aandacht geven aan cliënten.

 

Samenwerken met andere zorgverleners vind ik belangrijk. Indien nodig zal ik u doorverwijzen naar een huisarts, specialist of andere zorgverleners.

WELKOM

VOOR WIE

BEHANDELING

TARIEVEN

OVER MIJ

CONTACT

LINKS