Voor wie

Kinderen, jongeren en volwassenen die mentale, psychische, emotionele of lichamelijke (psychosomatische) klachten ervaren.

 

 

Klachten zijn onder andere:

Stress / Overspannenheid / Burn-out

Slaapgebrek of slapeloosheid

Overmatige behoefte aan controle

Rouwproces begeleiding

Last van angsten en fobieën

Verslavingsproblematiek

Rusteloosheid / ADHD

Depressie / stemmingswisselingen

Faalangst

Sombere / verdrietige gemoedstoestand

Last van traumatische ervaringen

Moeite om leefstijl te veranderen

Hoofdpijn

Allergieën

Hyperventilatie

Problemen met gewicht

Huidproblemen

Hormonale onbalans:

Pijnlijke, gespannen nek, schouders en rug

Spijsverteringsproblemen

Oververmoeidheid

Chronische pijn

Verminderde weerstand

Bij menstruatie, zwangerschap en overgang

Meer inzicht en bewustzijn van gedrag, emoties, drijf-veren en gevoelens kunnen meer evenwicht geven in lichaam en geest waardoor klachten verminderen of verdwijnen.

Roos is 10 jaar, zij heeft buikklachten enkele weken voor de toetsen op school. Zij heeft last van faalangst en presteert daardoor onder de maat.

 

Teun is 15 jaar, hij is onzeker geworden door de scheiding van zijn ouders. Hij voelt zich rusteloos, kan zich moeilijk concentreren en is regelmatig somber.

Joost is 22 jaar en student, hij heeft geen motivatie meer om af te studeren, zijn relatie is onlangs beëindigd en twijfelt of hij wel de juiste studiekeuze heeft gemaakt.

 

Ingrid 37 jaar, moeder van 2 kinderen ervaart veel stress op haar werk door reorganisaties, waardoor ze weer is begonnen met roken. Daarbij is zij meestal oververmoeid.

Johan is 53 jaar en zzp-er, hij maakt zich druk om zijn financiële omstandigheden en kan daardoor slecht slapen. Zijn eigenwaarde is ook minder geworden.

 

Els is 66 jaar, zij is depressief, kan moeilijk haar draai vinden door het overlijden van haar partner. Ze heeft het gevoel dat zij er niet meer toe doet.

 

Enkele voorbeelden van klachten:

WELKOM

VOOR WIE

BEHANDELING

TARIEVEN

OVER MIJ

CONTACT

LINKS