Over mij

Mijn naam is Yvonne Lammeretz en ben natuurgeneeskundig therapeut en psycholoog. De opleidingen hiervoor heb ik afgerond aan Instituut E.E.N.®,

Universiteit Utrecht en Universiteit Tilburg.

 

In mijn loopbaan heb ik als manager, coach en psycholoog mensen begeleid

met werkgerelateerde klachten, zoals stress, burn-out, faalangst en

leiderschapskwaliteiten.

 

Daarbij ondersteun ik nu mensen die vastlopen door omstandigheden of met zichzelf in de knoop zitten. Zoals problemen in relaties, gepest worden, depressie, en mensen die last hebben van traumatische ervaringen.

 

Ook behandel ik mensen met psychosomatische en chronische klachten, zoals slaapgebrek, hoofdpijn, maag en darmklachten, hoge bloeddruk, chronische pijn, verminderde weerstand en hormonale onbalans.

 

Lichamelijke en geestelijke klachten worden vaak veroorzaakt door negatieve denkpatronen, onverwerkte emoties (door trauma's) en onderdrukte gevoelens. Door de verschillende behandelvormen heb  ik meer invalshoeken ter beschikking om klachten aan te pakken, zoals lichaamsgerichte psychotherapie, natuurgeneeskunde, overige psychosociale therapie en psychologische begeleiding. Bovendien kan ik met deze werkwijze meer tijd en persoonlijke aandacht geven aan cliënten.

 

Samenwerken met andere zorgverleners vind ik belangrijk. Indien nodig zal ik u doorverwijzen naar een huisarts, specialist of andere zorgverleners.